Kwekerij "het Hostaveldje"

Theo en Marie-josť Dautzenberg  
 

    Startpagina Catalogus Download Catalogus Open Hosta Dagen Foto's Route Links    
       
   

 

Wegbeschrijving 

 

Aalbeek ligt midden in de driehoek gevormd door de snelwegen van Zuid Limburg, op ongeveer 4 km van de snelwegen. Het is heel makkelijk te vinden vooral als u de onderstaande route beschrijving volgt.       

Vanuit het noorden; volg de A2 tot knooppunt Kerensheide, neem hier de A76 richting Heerlen. Vanaf de snelweg van Eindhoven / Antwerpen (A 76) naar Heerlen / Aken neemt u afslag Nuth-Brunssum. U rijdt dan, door Nuth, Nuth weer uit over de doorgaande weg richting Valkenburg. Bij de afslag naar Schimmert rechts en dan meteen weer rechts is de Nieuwenhuysstraat. Dan is het het eerste huis aan de rechterkant van de weg (nummer 2), als de blauwe poort open is, kunt u zo de oprit oplopen.       

Uit Maastricht is het het makkelijkst de A79 naar Heerlen te nemen en dan afslag Hulsberg / Nuth na Hulsberg komt u in Aalbeek u gaat hier de tweede straat links (voorsorteervak en ANWB bord) en meteen weer rechts in de scherpe bocht bij het kapelletje aan de afslag naar Schimmert. Dit is de Nieuwenhuysstraat en hier vindt u de kwekerij meteen aan de rechterkant.       

Vanuit Belgie is het meestal het makkelijkst bij Maasmechelen de grens over te steken en op knooppunt Kerensheide Heerlen te kiezen (dat is gewoon rechtdoor) en de bovenstaande route te volgen. Belgen uit het zuiden komen over Luik naar Maastricht en haken daar aan de bovenstaande route uit Maastricht aan.           

 

Routebeschrijving vanaf uw locatie

Klik in onderstaande tekening op "hiernaar toe" en vul uw postcode of adres in voor een gedetaileerde routebeschrijving.       


Grotere kaart weergeven

 

 

 
 
 

Copyright 2008 het "Hostaveldje". Alle Rechten Voorbehouden.

Theo en Marie-josť Dautzenberg
Nieuwenhuysstraat 2
6336 XW Hulsberg
Tel. +31 (0) 45 405 1792
Email: hethostaveldje@home.nl